Wednesday, November 19, 2008

APPI

Kopin teksti siit bloogist, sest ma ei viitsi ümber kirjutada, vabandust, aga shokeeeeeriv:/ VIHKAN selliseid inimesi

Tõsiselt - ära loe seda, kui sa lapsevanem oled! Lugesin täna The Sun´i ja sain teada, et Inglismaal piinasid vanemad surnuks oma 17kuuse poja. Ja “piinasid” ei tähenda, et teda sunniti iga päev õhtusööki sööma, kuni ta lämbus, vaid et tal kisti alustuseks näiteks küüned küljest, lõigati ära sõrmeotsad jne. Telekavaatamise käigus lapse selgroo purustamine oli lihtsalt loo loogiline jätk. Põhiliseks piinajaks oli lapse kasuisa, aga emale pakkus see sõna otseses mõttes ainult nalja.


Kõige haigem on see, et laps suri paar päeva peale sotsiaaltöötaja külastust, kes ei märganud, et lapsel midagi viga oleks - lapsel oli sel hetkel juba selgroomurd, tema suud ümbritsesid haavad (sest isa oli nalja pärast lapsele klaaspudeli suhu toppinud, nii et ta ei saanud hingata) ja tal polnud sõrmeotsi. Aga ametnik ei märganud seda, sest lapse suu ja sõrmed olid šokolaadiga kokku määritud ja laps istus autos turvatoolis. Milles ei oleks midagi hullu, kui ema oleks möödaminnes töötaja juurde sattunud, aga ta oli seal 60. KORDA! Pooleteise aasta jooksul! Inimesed ei käi niisama pooleteise aasta jooksul 60 korda sotsiaaltöötaja juures, ilmselgelt oli selge, et pere on VÄGA problemaatiline ja ametnik ei vaevunud last isegi korraks sülle võtma, vaid piirdus lapsele läbi autoakna pilgu heitmisega. Hoolimata sellest, et ta teadis, et kasuisa on ohtlike inimeste nimekirjas, sest ta on seotud natsliku liikumisega ja on vägivaldse minevikuga.


Aargh, ma ei taha sellele isegi mõelda rohkem, kes tahab loeb ise siit lisa. Ja jah, pildil on see sama poiss, täiesti tavaline nunnu titt, keda ta vanemad mingil põhjusel nii kohutavalt vihkasid.


Edit: ei, ma ei arva tegelikult, et potentsiaalsed lapsevanemad vaimse kontrolli peaksid läbima, aga seda arvan küll, et ametnikud peaksid oma töösse karmimalt suhtuma.

1 comment: